Gemeente zoekt Leidse Jeugdkampioenen

LEIDEN – Voor de huldiging van de Leidse Jeugdkampioenen is de gemeente op zoek naar jonge Leidenaren die nationaal kampioen zijn geworden in hun tak van sport óf eremetaal hebben gewonnen op een EK of WK. Om in aanmerking te komen als Leids Jeugdkampioen, moest je minderjarig zijn op het moment dat je kampioen werd.

Elk jaar organiseren de Leidse Sport Federatie (LSF) en gemeente Leiden de Leidse Sportprijzen. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op vrijdag 7 februari 2020 in de Gebr. De Nobel in Leiden. ’s Middags is de huldiging van de jeugdkampioenen en ’s avonds is de verkiezing van beste sportman, -vrouw, -ploeg, -coach en beste aangepaste sporter van 2019. Het thema van de huldiging zijn de Olympische Spelen in Tokio in 2020.

Sportkampioenen aanmelden
Het aanmelden van de jeugdkampioenen kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. Er is een aanmeldingsformulier voor individuele sporters en een aanmeldingsformulier voor sportploegen. Vergeet niet om bij de aanmelding een mooie, duidelijke foto mee te sturen. Alle aanmeldingen moeten voor 20 december 2019 binnen zijn.

Aanmeldingen voor de sportprijzen voor volwassenen gaan via de LSF. Meer informatie over het aanmelden is te vinden op de website van de LSF via deze link.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Leiden Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here