Win een prijs met een foto van een bij

OEGSTGEEST – Een prijs winnen met een foto van een bij. Van 15 mei tot en met 9 juni kan iedereen weer hun mooiste foto insturen van een bij, een bijentuin of een bijenlandschap.

Wie meedoet aan de fotowedstrijd maakt kans om een prijs te winnen, maar misschien nog wel belangrijker: stelt de ingezonden foto’s beschikbaar voor communicatie-uitingen van de Groene Cirkel Bijenlandschap. Zo steunt de inzender op een leuke en waardevolle manier dit project.

In de regio bouwt de Groene Cirkel Bijenlandschap verder aan het netwerk van bloemrijke bermen, erven, tuinen, parken, bedrijventerreinen, en recreatie- en natuurgebieden. Samen met boeren, burgers, overheden, wetenschap, het bedrijfsleven, beheerders van gebieden en maatschappelijke organisaties. Op deze manier krijgen de bijen de beschikking over een groter leefgebied en worden bijen minder kwetsbaar. Dit levert ook nog eens een mooi, kleurrijk landschap op.

Meedoen?
Ga dan naar de website van bijenlandschap om de foto’s up te loaden. De foto moet gemaakt zijn in de Bijenlandschap-regio. De jury bepaalt uiteindelijk welke 3 foto’s een prijs winnen.

De prijsuitreiking vindt plaats bij de Bijenstal Duinvallei in Katwijk tijdens de feestelijke Open Tuinen Dag die op 22 juni wordt georganiseerd in Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg. De winnaars ontvangen hiervoor uiteraard een uitnodiging.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like Leiden Actueel dan nu op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here