Mishandeling van jongetje (8) in Leiden uitgezonden op Facebook

LEIDEN – Agenten hielden zaterdag op zondagnacht een man aan in een woning in het centrum van Leiden. De man wordt verdacht van de mishandeling van een 8-jarige jongen.

De man zou de mishandeling via een livestream in een Facebook-groep hebben uitgezonden. De politie kreeg meldingen van deze livestream uit verschillende plekken in het land.

Het politie-team heeft via voorwerpen die te zien waren op de livestream en via digitale opsporing, een adres gevonden waar zij direct zijn binnengevallen en de man van 27 hebben aangehouden.

De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats en verbleef tijdelijk in de woning. Ook troffen agenten de 8-jarige jongen aan die mishandeld werd. Het kind is een familielid van de verdachte.

De jongen is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De jongen krijgt professionele hulp.

De politie is op zoek naar mensen die deze livestream hebben gezien, en die nog niet met de politie hebben gesproken. Heb je informatie of beeldmateriaal die de politie kan helpen in het onderzoek? Bel dan via het nummer 0900-8844. Liever anoniem melden? Bel dan 0800-7000.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like Leiden Actueel dan nu opĀ Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here