Getuigen van aanranding gezocht

LEIDEN – De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding in de nacht van zondag 21 op maandag 22 juli. Een 20-jarige vrouw werd op de Duizenddraadsteeg aangevallen door een onbekende man.

De vrouw fietste rond 02.45 uur vanuit de Haarlemmerstraat de Duizenddraadsteeg op. Daar kwam zij een onbekende man tegen, die op haar afliep en haar vervolgens aanrandde. De verdachte ging hierna de Haarlemmerstraat in, sloeg linksaf en verdween vervolgens lopend in de richting van de Pelikaanstraat. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor.

De man is licht getint, is 1.75 meter lang en heeft een slank postuur. Ook sprak hij Nederlands zonder accent en droeg hij vermoedelijk lichte kleding.

Getuigen en tips
Wie was er in de nacht van zondag 21 op maandag 22 juli rond 02.45 uur in de Duizenddraadsteeg? De politie spreekt graag met getuigen die daar in de buurt waren. Herken je het signalement of heb je een vermoeden welke verdachte de politie zoekt? Of heb je camerabeelden? Twijfel dan niet en bel met het algemene nummer 0900-8844. Blijf je liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like Leiden Actueel dan nu opĀ Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here